Hoi HEPPIE people,

De komende periode zal Emily stage bij ons lopen! Emily komt uit Amerika en studeert daar Gender, Seksualiteit, Vrouwenstudies en Psychologie aan de Universiteit in Washington DC. Ze is een semester in Amsterdam gaan studeren en volgt deze stage om haar kennis over seksualiteit te verdiepen en aan te vullen met internationale perspectieven. Ze gaat met veel enthousiasme voor ons aan de slag omdat ze enorme passie voelt voor het recht op contact en intimiteit. Ze gelooft dat dit niet alleen een recht is, maar ook een eerste levensbehoefte, voor iedereen, onafhankelijk van identiteit. Ze vindt (net als wij) dat de normen van de maatschappij ontmanteld moeten worden, zodat iedereen zich vrij en comfortabel kan voelen in zijn eigen huid en de contacten en intimiteit kan opzoeken die we allemaal verdienen.

Om interessante informatie te delen en jullie te vermaken/af te leiden in quarantaine tijden zal zij tijdens haar stageperiode twee keer per week een blog voor ons gaan schrijven! In deze blogs zal zij zich richten op zowel mensen met een beperking als de LGBT-gemeenschap en schrijven over de connecties die er zijn en hoe deze twee identiteiten ervaren worden. Daarnaast zal zij wat luchtige blogs maken, omdat we het nu allemaal wel kunnen gebruiken om even te lachen in deze onzekere tijden. We hopen dat jullie de blogs zullen lezen, laat ons weten wat je vindt! Mocht je suggesties of verzoekjes hebben dan zijn die ook meer dan welkom!

Zie hieronder de planning:

  • 22 April: Een introductie op de LGBT-gemeenschap en mensen met een beperking (wie heeft het erover en wat zeggen ze).
  • 25 April: Leuke manieren om een rolstoel te pimpen in LGBT-stijl
  • 29 April: Het probleem van medicalisering ontleed
  • 2 Mei: Top 5 slechtste openingszinnen wanneer je mensen met een beperking date
  • 6 Mei: verzoeken en vragen
  • 9 Mei: Top 5 films over LGBT en handicap, voor in quarantaine

De blogs zullen gepost worden op onze website, de link zal via sociale media worden gedeeld.