For English read below

Hoi allemaal, en welkom bij weer een leuke blog. Deze gaat helemaal over zinnen om iemand mee te versieren. Als je deze blog leuk vindt, dan heb ik goed nieuws! Er komt een vervolg, in de vorm van “flirty friday”, waarop Stichting HEPPIE Seks iedere vrijdag een versierzin zal posten op hun social media.

Hieronder mijn Top 5 slechtste (of misschien wel beste? Dat mag jij beslissen) versierzinnen om te gebruiken wanneer je een beperking hebt.

1. Geef me één nacht in je slaapkamer, en ik zal je laten zien hoe het voelt om je benen niet meer te kunnen gebruiken.
  1. Rechtdoorzee en overladen met zelfvertrouwen en seksualiteit. Deze is niet voor watjes, als je zo sterk in steekt moet je wel zeker weten dat je het waar kan maken.
  1. Vroeger dacht ik dat ik single was door mijn beperking, maar nu weet ik dat het was omdat ik jou nog niet had ontmoet.
  1. Zachtaardig, veel romantischer. Heel afgezaagd. Wanneer je knieën van iemand gaan knikken (pun intended) dan is deze zin voor jou!
  1. Ik ben ook uit de hemel komen vallen, het ziet ernaar uit dat jij meer geluk had met landen.
  1. Hilarisch, en waarschijnlijk mijn favoriet uit deze lijst. Zowel een compliment voor hem of haar ALS voor jezelf, hiermee toon je aan een zeer goed gevoel voor humor te bezitten.
  1. Als ik je uitvraag, wil je dan beloven dat je me niet laat zitten?
  1. Ah, wie houdt er nu niet van een goed woord grapje. De meest ingetogen zin uit dit lijstje, dus een goed startpunt wanneer je rustig wil beginnen.
  1. Weet je, je ziet er uit alsof je lekker rijdt.
  1. De laatste, om iemand te versieren die in een rolstoel zit. Vol insinuatie en speelsheid, deze zorgt gegarandeerd voor beroering.

Dit zijn zomaar een paar van de pick up lines die we verzonnen hebben, maar voel je vrij om te freestylen. Probeer maar een zin op iemand uit vandaag, jij kleine flirt.

Hey everyone, and welcome to another fun blog. This one is all about pick up lines, and if you like it, I have good news for you! There will be a spin-off, flirty friday, in which Stichting HEPPIE Seks will be posting a pick up line every friday on their socials.

These are the Top 5 Worst (or perhaps best? I’ll let you decide) pick up lines to use when disabled.

1. Give me one night in your bedroom, and I’ll show you what it is like to lose the function of your legs.
    1. Straightforward and brimming with confidence and sexuality. This one is not for the faint of heart, if you’re going to come on this strong to someone you got to make sure you can back it up.
  2. I used to think I was single because I was disabled, but now I know it was because I hadn’t met you yet.
    1. Gentler, much more romantic. Very cheesy. If they make you go all weak at the knees (pun intended) then this line is for you.
  3. I’ve fallen from heaven too. It just looks like you had more luck with the landing.
    1. Hilarious, and probably my favourite one on this list. Both a compliment to them AND you, and shows an excellent sense of humour.
  4. If I asked you on a date, would you promise not to stand me up?
    1. Ah, who doesn’t love a good bit of wordplay. The most demure one on this list, so a good place to start if you’re looking to ease into the pick up line game.
  5. You know, you look like you would give a good ride.
    1. Last one, this is to pick up someone in a wheelchair. Full of innuendo and playfulness, guaranteed to make a splash.

These are just some of the ones we came up with, but feel free to freestyle. Go on use a line on someone today, you little flirt.