Hoi! Ik ben Riley Claessen-Doolhof en ik volg Myrthe op in de rol van penningmeester voor Stichting HEPPIE Seks.

Ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vrouw en zoon in Rotterdam. En zoals mijn achternaam al doet vermoeden kom ik uit hetzelfde liefdevolle gezin als Donovan, de voorzitter van de stichting.

Toen Donovan vorig jaar samen met Myrthe en Valerie begon met het opstarten van de Stichting heb ik wel even moeten nadenken wat ik hiervan vond, voor mij heerste hier dus blijkbaar ook een taboe op. Dit terwijl wij vroeger heel vrij en ruimdenkend zijn opgevoed. Gek eigenlijk, hoe je een beeld van iets kan krijgen door hoe de maatschappij met zaken omgaat. In dit geval seks. Want waarom kan hier niet over gesproken worden? Waarom is seks niet iets vanzelfsprekends? Waarom zijn er mensen in Nederland die geen seks kunnen hebben of bij wie dit moeizaam gaat en kunnen zij nergens terecht? Voor zoveel zaken is er een sociaal vangnet in Nederland, maar waarom dan niet hiervoor? Voor iets wat iedereen doet…

Naarmate de stichting meer vorm is gaan krijgen ben ik steeds trotser geworden op mijn broer. Hoe hij het voortouw neemt om zaken te veranderen. Vereerd ben ik dat ik hem hier nu bij kan helpen, net zoals ik hem vroeger hielp met eten of zijn huiswerk, iets dat net zo vanzelfsprekend is.