Stichting HEPPIE Seks (Stichting Handicap En Promotie van Participatie Inclusie En Seksualiteit) is een initiatief van drie vrienden om iets te veranderen in de maatschappij: we willen het taboe dat heerst omtrent seksualiteit van fysiek beperkten doorbreken. Iedereen is in de eerste plaats mens en heeft daarmee menselijke behoeften, het hebben van een fysieke beperking heeft hier geen invloed op. Mensen met een fysieke beperking hebben ook (behoefte aan) seks!

Door middel van events, interviews, media aandacht, onderzoek en social media willen wij mensen laten nadenken over dit onderwerp en het vooral ook bespreekbaar maken. Zodat mensen met een fysieke beperking zich vrijer kunnen voelen hun seksualiteit te uiten, hun beproevingen hieromtrent te bespreken en hulp te zoeken.

Hoe kan ik jullie helpen?